Sari la conținut

SERVICII FUNERARE BOTOSANI

In clipele grele din viata, va oferim un sprijin real prin serviciile noastre funerare!

Constatare deces
Va stam la dispozitie non stop si va punem la dispozitie un medic pentru constatarea decesului.

Sala pregatire decedati
Daca veti apela la serviciile noastre, putem sa preluam persoana decedata de la domiciliu pentru a fi transportata la sala de pregatire, unde se vor efectua procedurile de imbalsamare si toaletare.

Toaletare decedat
Apelati numarul nostru (0231/989) disponibil non stop si va oferim servicii funerare de toaletare a persoanei decedate in Botosani, servicii ce includ: operatiunile de spalat, igienizat, cosmetizat, barbierit, imbracat si asezat in sicriu.

Imbalsamare – Tanatopraxie
Suntem aici pentru a va oferi servicii de imbalsamare si tanatopraxie in Botosani. Scopul final al tanatopraxiei este restaurarea in ingrijirea persoanei decedate pentru a recrea forma si culoarea sa naturala.

Casa Funerara
Va punem la dispozitie o camera dotata cu aer conditionat pentru gazduirea persoanei decedate, precum si o sala de asteptare dotata cu mese, fotolii si canapele.

Inchiriere capac frigorific
Oferim servicii de inchiriere capac frigorific pentru a va ajuta in momentele dificile. Capacul frigorific pastreaza in sicriu o temperatura constanta de -30 grade.

Acte necesare deces
Va putem ajuta pentru eliberarea actelor necesare decesului, insa aceste nu pot fi eliberate decat la primaria comunei sau orasului de care apartine persoana decedata.

Manipulare decedat
Serviciile noastre includ manipularea sicriului si a persoanei decedate, cu ajutorul masinilor mortuare. Transportul funerar incepe de la domiciliul persoanei decedate, continua la capela si se incheie la cimitir, la locul de veci.

Transport funerar
Serviciile noastre de transport funerar cuprind servicii ca: transportul funerar de la spital la domiciliu sau capela, transportul funerar la biserica, transportul funerar la cimitir.

Aranjamente florale
Suntem aici pentru a va ajuta sa va exprimati regretul pierderii persoanei drage cu ajutorul aranjamentelor florare: coroane funerare, cosuri funerare, jerbe funerare.

Organizari parastase si pomeni
Va stam alaturi si in ceea ce priveste organizarea parastaselor, a slujbelor de pomenire si a pomenilor, pentru a va facilita munca si pentru a va ajuta sa va exprimati dragostea si recunostiinta pentru persoana trecuta in nefiinta.

Repatriere decedati
Va oferim servicii complete de repatriere decedati din Anglia, Spania, Italia, Germania, Belgia, Franta, Olanda. Detinem masini mortare specializate pentru a va ajuta in aceste momente dificile. Ne ocupam de tot ce inseamna documente necesare repatrierii pentru a fi alaturi de persoana decedata si a-i aduce un ultim omagiu.

Pachete funerare
Firma noastra de pompe funebre poate acoperi absolut toate pachetele funerare, incepand de la strictul necesar pana la optiuni extra sau premium. Chiar si cele mai ieftine pachete funerare includ: consiliere, medic constatator deces cat si cele mai bune produse funerare cum ar fi: sicriu, cruce, aranjament funerar, coroana funerara si accesorii.

Servicii Funerare Complete Non Stop Botosani

Servicii Funerare Non Stop in: Stefanesti | Saveni | Flamanzi | Darabani | Dorohoi | Bucecea